Sidor

söndag 21 september 2014

Inredning


Oh ja. Vi har barn. En aktiv ettåring med stor upptäckarlusta. Och så bor vi i en (för) möblerad lägenhet med minimala förändringsmöjligheter. Det som finns i lägenheten är permanentat i lägenheten. Typ glasbord med sylvassa hörn och lättvälta golvlampor.  Vi gör det så säkert och barnvänligt vi kan och försöker få en hemtrevnad. Men värst stylish kanske man inte kan säga... 




Madrasserade kanter och hörn på soffbordet. Mycket bra då Emma tar fart och springer genom 
lägenhet och nästan kastar sig mot stabilt föremål.



Vi har lagt mattor på marmorgolven. Snällare mot bebishuvud om hon trillar, men även skönare att gå på för frusen mamma (speciellt på Hongkong vinter som kan vara råkall). Här kan man även snubbla eller kliva på utspridda leksaker.


Gummidjur i badkaret. Varken Johan eller jag erkänner lek behov med grodan då vi badar.


Färgglada och lågt placerade planscher...


Roliga kylskåpsmagneter. Helt fantastiska och roliga tycker mamman som gör nya djur av tvåbitars pusslet. En grodin (groda +kanin) eller ett pingejon (pingvin+lejon). Emma tycker än så länge det är roligast att plocka bort bitarna från kylskåpet. En finfin ett års present. Tackar!



Och så har vi pimpat  alla köksskåp med självhäftande lås som gör att Emma inte kan öppna skåp och lådor. 

Som sagt, kanske inte mest stylish (men somliga ganska gulliga) inrednings detaljer, men ack så skönt med ökad säkerhet hemma.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar