Sidor

lördag 5 oktober 2013

Hurra för barnvagn


'

Det är så lätt att bli sittandes inne. Inne är ganska svalt, allt jag behöver finns inom armslängds avstånd. Och så kan jag sova lite på soffan när hon sover. Men det är bra med lite luft och motion för min del också. Så det är bara att ta på skorna och gå ut och gå en kort promenad Är så glad över den barnvagn vi tillslut köpte. Den är lättkörd och har en rymlig korg under (smidigt när man handlar, vatten är tungt och jag dricker minst 2 liter om dagen). Men det bästa är att hon gillar att åka i vagnen.


Vi var i går ute dryga timmen och hon sov igenom sol, vind  och dis. Hon sov igenom ojämnt underlag med stenbeläggning på gatan, sov igenom en låååång kö på starbucks (lunchköp) och sov igenom alla trafikljud och sov igenom de byggnadsarbeten vi passerade. Vakande lagom hemma igen när vagnen stannat.



När vi var ute och promenerade såg vi en av de vackra gamla junk båtarna som tar turister längs Victoria Harbour. Gillar verkligen utseendet på båten med de röda seglen. Lite fantasieggande. Känns nästan som ett piratskepp som kommer (men det hade kanske inte varit så roligt om det var pirater på riktigt). På kvällen, när det är mörkt, så är seglen upplysta med röda lampor och skeppen/junks ser ännu mer magiska ut.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar