Sidor

söndag 3 november 2013

One Dim Sum


Vi besökte One Dim Sum, en liten restaurang som har en Michelin stjärna. Hade hört talas om den tidigare men inte haft tillfälle att åka dit innan. One Dim Sum ligger ganska nära flowermarket. Adressen är 15 Playing Field Road och närmsta MTR är Prince Edward eller Mong Kok East.

Det går inte att boka bord så man får snällt ställa sig i kö och vänta på sin tur. Jag hade hört att det nästan alltid är långa köer och vi var beredda att vänta, men när vi kom så behövde vi bara vänta 10 minuter. Utanför restaurangen fanns det gott om stapelbara pallar så väntandet behöver inte vara så jobbigt. Det är en liten restaurang, inte speciellt vacker. Ser ut som vilken hål-i-väggen-restaurang som helst i Hong Kong. Men maten var god och det var billigt. Samma prisklass som andra dim sum matställen. Vi åt mycket och för tre personer betalade vi dryga 200 HKD. Kan rekomendera ett besök hit om man är i närheten.

Det var helt OK att ha med sig barnet in, men barnvagnen fick vi ställa utanför. En babybjörn hade varit smidig i detta läge. Men det går ju bra att ha Emma i knät och att amma lite diskret under bordsduken. Den riktiga utmaningen för min del var att äta med pinnar med vänster hand...




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar