Sidor

torsdag 13 mars 2014

Kowloon park



Genade genom Kowloon Park i lördags på väg hem från SPA. Kom därmed in i parken från ett annat håll än vanligtvis. Upptäckte att här finns olika banor för racketsporter och så verkade det finan en stor simbassäng också. Med andra ord, en park som innehåller mer än bara blommor.


I parken finns även ett fågelhägn där man kan kolla in olika fåglar. Papagojor och andra tropiska fåglar. Gick bara förbi utanför idag. Lite längre in i parken fanns även ett gäng flamingos. De är ljusare i färgen än vad jag föreställer mig att de skulle vara. Men vill minnas att det har med kosten att göra och kanske att de mitt i Hong Kong inte lyckas pilla i sig den färggivande insekten? miniralen? 



Fina är de ändå, dessa balanskonstnärer. Roliga fåglar som mest står på ett ben. Slutligen gick jag genom ett område där det bara finns olika roser. Just nu är det inte "ros tid" så det fanns endast ett fåtal som blommade, men fint var det ändå. Det är roligt att ta andra vägar än de man normalt brukar. Man kan få se så mycket spännande då.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar